Domov > Pravno obvestilo

Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

S posredovanjem svojih osebnih podatkov dovoljujem, da lahko vse posredovane osebne podatke podjetje Termoflor konstrukcije d. o. o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007). Osebni podatki se lahko uporabljajo za namen obveščanja o novostih, povezanih s podjetjem Termoflor konstrukcije d. o. o., ter za namene trženja in tržnih raziskav. Upravljalec osebnih podatkov je družba Termoflor konstrukcije d. o. o. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno.

Skladno s 30. in 31. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov lahko oseba, na katero se osebni podatki nanašajo, zaprosi pri upravljalcu osebnih podatkov za njihovo posredovanje. Upravljalec zbirke osebnih podatkov bo podatke sporočil najkasneje v roku 15 dni po prejemu zahteve oz. v enakem roku sporočil, da podatkov ne bo posredoval.

Vsak posameznik lahko kadarkoli pisno pri upravljavcu podatkov družbi Termoflor konstrukcije d. o. o. zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh obvestiti posameznika, ki je to zahteval.

Podjetje Termoflor konstrukcije d. o. o. je zavezano k varovanju zasebnosti obiskovalcev svoje spletne strani. Podjetje ne bo zbiralo nobenih osebnih podatkov (npr. vašega imena, naslova, telefonske številke ali elektronskega naslova), razen če jih posredujete prostovoljno.

Osebne podatke, ki jih bomo pridobili od vas kot obiskovalca naše spletne strani, bo podjetje Termoflor konstrukcije d.o.o. obravnavalo kot zaupne in jih ne bo posredovalo, prodalo ali kako drugače razkrilo tretjim osebam izven podjetja.

V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov - ZIsRPS (Ur. l. RS št. 81/2015) potrošnike obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu s tem zakonom.