Domov > Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja z oznako: naročilo

Kritina in montaža rastlinjaka

Želela bi kaj več podatkov o kritini-foliji.Kakšna je cena za 270*600*207 in koliko bi stal dolžine 4m ali 5m. Ali rastlinjak vi tudi postavite? So potrebni temelji, se ga da prestavljati? Hvala za odgovore, ki bi jih želela čim prej.

Vsi naši rastlinjaki so kriti z dvoslojno polikarbonatno kritino debeline 4,5 mm.

Rastlinjak lahko montirate sami po priloženih navodilih, ali pa vam ga zmontirajo naši monterji.

Temelj je lahko betonski, ki ga pripravite po našem načrtu. Če ne želite montirati, pa mi pripravimo ALU temelj, rastlinjak se v tem primeru postavi direktno na zemljo. Temelj je pritrjen na podlago s sidri, to omogoča dovolj obstojnosti.

Označeno kot , , , .

Informacije o naročilu rastlinjaka

Prosim za več informacij o rastlinjaku. Želel bi gojiti spomladansko solato, paradižnik, papriko, itd. Želim neko zmirno velikost, ceno in kako je z rastavljanjem v zimskem času. Kupil bi ga čim prej in zanima me če imate tudi kakšne popuste in kako je z dostavo.

Rastlinjak se sicer lahko prestavi na drugo mesto v vrtu, ni pa namenjen, da bi se ga stalno prestavljalo. Ne priporočamo, da ga pozimi pospravite, takrat mora biti čim bolj izkoriščen.

Glede dostave je tako; če montirate rastlinjak sami, si po možnosti organizirate svoj prevoz. Potrebno je preveriti velikost vozila, najbolje kakšen kombi, saj sta prednji in zadnji stranici rastlinjaka pripravljeni v enem kosu. Če te možnosti nimate, pa organiziramo prevoz mi; ali oddamo rastlinjak prevozniku, ali ga dostavimo mi.

Prosimo vas za  povpraševanje po določenemu tipu rastlinjaka in pripravili vam bomo konkretno ponudbo.

Označeno kot , , .

Naročilo rastlinjaka

Zanimamo se za naročilo rastlinjaka ALPI 2 3,7 x 4,2 m. Zanima me v kolikem času je rastlinjak pripravljen za prevzem in kje bi ga lahko prevzeli. Ali gre rastlinjak v VW Touran brez zadnjih sedežev?

Rastlinjak je po naročilu pripravljen v nekaj dneh za prevzem na našem sedežu v Logatcu.

Prva in zadnja stranica rastlinjaka sta kompletno narejeni, tako da so mere naslednje: širina 3,70 m in višina (na sredini) 2,10 m, tako velike mere najbrž ne gredo v osebni avto, temveč je potreben kombi. Prosim, sporočite še vaš naslov, da vam lahko oblikujemo ponudbo in se morda dogovorimo o naši dostavi.

Označeno kot , , .