Domov > Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja z oznako: nadstreški za avtomobile

Nadstreški za avtomobile

Danes ima večina družin po dva ali celo več avtomobilov in postaja problematika parkiranja vse večja, zato vam nudimo enostavno in funkcionalno rešitev s postavitvijo nadstreškov.

PREDNOSTI NADSTREŠKOV

Nadstreški za avtomobile omogočajo hitro, varno in enostavno rešitev za zaščito vašega avtomobila pred vsemi neugodnimi vremenskimi vplivi. So idealna rešitev za prekritje parkirnih prostorov. Lastnikom avtomobilov brez garaž prihranijo veliko nevšečnosti. Pozimi odpadejo skrbi glede čiščenja snega in poledenelih šip, poleti pa ni bojazni pred točo.

V primerjavi s standardno garažo so nadstreški cenovno ugodnejši, omogočajo boljši izkoristek uporabnega prostora (ne zasedajo bivalnega prostora hiše), lažji dostop. S pravilnim in strokovnim načrtovanjem prinašajo arhitekturno zanimiv in koristen doprinos k hiši.

Nadstreške je možno naknadno nadgraditi oziroma zapreti in s tem še dodatno pridobiti boljši izkoristek prostora.

ENOSTAVNA REŠITEV

Nadstreški spadajo med enostavne objekte in za postavitev nadstreška v večini primerov ne potrebujete gradbenega dovoljenja, razen če je nadstrešek večji od 30m2. Postopek pridobivanja dovoljenja je razmeroma kratek in enostaven. Prav tako gradnja nadstreškov ne zahteva večjih gradbeni del. Pred postavitvijo je le potrebno pripraviti betonske temelje.

KONSTRUKCIJE

Strankam nudimo različne oblike izvedb nadstreškov. Konstrukcije so lahko jeklene, lesene, inox, kombinacije jeklo – les. Izbirate lahko med klasično zaščito s premazi za kovine, ali  vroče pocinkano konstrukcijo.

KRITINE

Kot kritino uporabljamo enoslojne ali večslojne polikarbonatne plošče, različnih debelin in barv.

Zanje je značilna trdnost, majhna teža, velika odpornost na udarce, je izjemni toplotni izolator in ima izvrstno svetlobno propustnost. Plošče se hladno krivijo, kar omogoča najrazličnejše atraktivne izvedbe.

OD NAČRTOVANJA DO IZVEDBE – VSE NA ENEM MESTU

Nudimo vam celovito rešitev, ki obsega brezplačno svetovanje in meritve, posamično načrtovanje skladno z obstoječo arhitekturo, strokovno izvedbo in nadzor.

 

Objavljeno v prilogi Delo in dom

Označeno kot , .